Voeding

Voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Door gezonde keuzes te maken met betrekking tot voeding, kan het risico op ziektes zoals obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes worden verminderd.


Door regelmatig te eten en voldoende water te drinken, kun je ook helpen om een gezonde gewicht te behouden. Het kan ook nuttig zijn om professioneel advies te zoeken, zoals van een diëtist, om ervoor te zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en om eventuele voedingsproblemen op te lossen. Onthoud dat gezonde voeding een belangrijke rol speelt bij het behouden van een goede gezondheid en het bereiken van je fitnessdoelen.
In het traject van 12 weken waarin je intensief wordt begeleid en gecoacht gaan we samen aan de slag met jou lichamelijke doelstelling. Is het afvallen of aankomen? Ik ga je helpen met je doel.

De kosten voor het traject zit op 225 euro. Dit kan in een periode van 3 maanden betaald worden; €75,- per maand.

In dit traject ga ik je alle ins en outs leren over voeding en ga ik je volledig begeleiden in het traject. Ik ga voeding schema’s voor je maken en je regelmatig wegen en meten om de vooruitgang te kunnen bijhouden en daar waar nodig aanpassingen te maken. Daarnaast is het goed voor jullie om te weten dat het niet gaat om een dieet van 12 weken. Het is een leer proces waarin ik je ga leren een levenstijl aan te nemen waarin je jou doel kan onderhouden.

Vergeet de schijf van 5; als we eerlijk zijn naar elkaar zijn en we doen met elkaar wat er voorgeschreven wordt is er gegarandeerd resultaat. Om samen voor een nog beter resultaat te gaan, kunnen we ook zien of Personal Training naast je schema's wat voor je is.

Ik ben altijd bereikbaar voor hulp en advies.
Laten we samen aan je doelen gaan werken.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het traject zit op 225 euro. Dit kan in een periode van 3 maanden betaald worden: €75,- per maand.

In dit traject doen we een intake-gesprek met 3 tussentijdse evaluaties met weegmoment.
Je krijgt uiteraard van ons een schema op maat en je coach staat altijd klaar voor advies. Je kan hem dus altijd bellen of appen!
© 2023 Fit Factory Borgerswold
Met   gemaakt door
Algemene Voorwaarden | © 2023 Fit Factory Borgerswold | Met   gemaakt door WOUTR