Personal Training in Veendam

Met de personal training bij Fit Factory Borgerswold in Borgerswold heb jij de stok achter de deur die je nodig hebt om te sporten en te werken aan je gezondheid. Wij bieden de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om gezonder en fitter dan ooit te worden. Aarzel niet en vraag vandaag nog je gratis intake aan.
250
+
Mensen geholpen
10000
+
Trainingsuren
700
+
Kilo's verloren in totaal

Personal training van het hoogste niveau

✔️ Samen met een personal trainer je doelen realiseren

✔️  Een methode waarbij sport 'plezier' is en geen obstakel

✔️ Een stok achter de deur hebben

✔️ Geen dieetrestricties, geniet van al je favoriete lekkernijen!

✔️ Sterker, fitter en gezonder dan ooit!
GRATIS INTAKE GESPREK

Bewezen begeleiding

Onze methoden is keer op keer bewezen. Resulteert in 200+ succesvolle transformaties

LEADING BY EXAMPLE

Aangezien jouw doelen uniek zijn, zorgen wij ervoor dat je een coach krijgt die perfect op jouw past.

WAARDE VOOR KWALITEIT

Bij Fit Factory Borgerswold staat kwaliteit centraal. Onze ervaren coaches ondersteunen jouw doelen, waarbij buiten sporten essentieel is.

Personal Trainers & Coaches in Veendam

Jan Stuursma

Founder & Coach
Maak kennis met Jan, de Founder van Fit Factory Borgerswold. Met zijn achtergrond als fysiotherapeut combineert hij zijn passie voor fitness met zijn kennis van het menselijk lichaam. Jan zorgt voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin iedereen welkom is. Vertrouw op zijn expertise en professionele begeleiding om jouw doelen te bereiken.

Camiel Struwer

 Personal Trainer, coach
Maak kennis met Camiel. Met zijn deskundigheid en toewijding staat hij klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar een gezonder en fitter leven. Camiel's aanpak is persoonlijk en motiverend. Hij luistert naar jouw behoeften en creëert op maat gemaakte trainingen die jou uitdagen en plezier brengen. Met zijn begeleiding zul je je grenzen verleggen en sterker worden, zowel fysiek als mentaal.

Serge Doddema

Personal Trainer, coach
Maak kennis met Serge. Met zijn ervaring als professionele bokser op hoog niveau brengt hij een unieke combinatie van discipline en expertise naar jouw training. Vertrouw op Serge's begeleiding om het beste uit jezelf te halen en jouw doelen te overtreffen.

Ben jij er klaar voor om de BESTE & FITSTE versie van jezelf te worden?

PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Wat onze sporters over ons zeggen

"Fit Factory Borgerswold is de beste buiten sportschool waar ik ooit ben geweest! De groepslessen zijn super leuk en uitdagend. Het is geweldig om te trainen in een omgeving vol positieve energie en motivatie. De trainers geven persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat je het maximale uit je workout haalt. Ik raad Fit Factory Borgerswold ten zeerste aan!"
Leroy
"Ik was altijd een beetje terughoudend als het ging om sporten, maar dankzij Fit Factory Borgerswold heb ik mijn mening volledig veranderd. De personal trainers hebben me geholpen om mijn zelfvertrouwen te vergroten en mijn houding te verbeteren. Ze hebben me geleerd om plezier te hebben tijdens het sporten en ik merk echt het verschil in mijn kracht en uithoudingsvermogen. Ik ben zo dankbaar voor de geweldige ondersteuning die ik hier krijg!"
Lisa
"Ik ben zo blij dat ik Fit Factory Borgerswold heb ontdekt! De personal training heeft me echt geholpen om mijn doelen te bereiken. De trainers zijn zeer professioneel en motiverend. Ze hebben me geleerd om op de juiste manier te trainen en mijn voedingsgewoonten te veranderen. Ik voel me sterker, gezonder en energieker dan ooit tevoren. Bedankt, Fit Factory Borgerswold!"
Sarah
"Fit Factory Borgerswold heeft me geholpen om sport weer in mijn leven in te blazen. De variatie in de workouts en de uitstekende begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik gemotiveerd blijf en steeds nieuwe doelen kan stellen. Het is geweldig om deel uit te maken van een hechte community. van gelijkgestemde mensen die elkaar aanmoedigen en inspireren. Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel Fit Factory Borgerswold voor mij heeft betekent!
Thomas

Waar kunnen we je mee helpen?

Veelgestelde vragen over Personal Training in Veendam

Bieden jullie voedingsadvies aan?

Ja, bij Fit Factory Borgerswold bieden we voedingsadvies aan. Daarnaast geloven we niet in kant-en-klare voedingsplannen. We streven ernaar om een duurzame benadering van voeding te bevorderen, zodat je op de langere termijn resultaten kunt behalen en een gezonde relatie met voeding kunt ontwikkelen.


Hoe ziet een Personal Training sessie bij Fit Factory Borgerswold eruit?

Tijdens een personal trainingssessie bij Fit Factory Borgerswold zal je samenwerken met je personal trainer aan een op maat gemaakt trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw doelen.


Hoelang duren de trainingen?

Een trainingssessie met onze personal trainers duurt gemiddeld 45 minuten. Deze duur is echter flexibel en kan variëren per persoon.


Kan ik een proefles krijgen?

Ja dat kan zeker! Vanuit een proefles kijken we of we een match zijn voor elkaar.


Hoevaak moet ik minimaal sporten?

We hanteren een minimum van twee keer per week.


Wat is de prijs van Personal Training?

Dit is per persoon verschillend en er wordt per persoon gekeken naar individuele doelen en behoeften. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen we een beter beeld krijgen van jouw specifieke doelen en behoeften en je informeren over de kosten op maat die voor jou van toepassing zijn


© 2024 Fit Factory Borgerswold
Met   gemaakt door
Algemene Voorwaarden | © 2024 Fit Factory Borgerswold | Met   gemaakt door WOUTR