Maandelijks
Onbeperkt sporten
✅ Onbeperkt groepslessen
✅ Fit Factory Borgerswold app
✅ Geen inschrijfkosten
✅ Maandelijks opzegbaar
36,50 / per maand
Halfjaarlijks
Onbeperkt sporten
✅ Onbeperkt groepslessen
✅ Fit Factory Borgerswold app
✅ Geen inschrijfkosten
34,50 / per maand
MEEST GEKOZEN
Deze wil ik!
Jaarlijks
Onbeperkt sporten
✅ Onbeperkt groepslessen
✅ Fit Factory Borgerswold app
✅ Geen inschrijfkosten

32,50 / per maand

Wat onze sporters over ons zeggen

"Fit Factory Borgerswold is de beste buiten sportschool waar ik ooit ben geweest! De groepslessen zijn super leuk en uitdagend. Het is geweldig om te trainen in een omgeving vol positieve energie en motivatie. De trainers geven persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat je het maximale uit je workout haalt. Ik raad Fit Factory Borgerswold ten zeerste aan!"
Leroy
"Ik was altijd een beetje terughoudend als het ging om sporten, maar dankzij Fit Factory Borgerswold heb ik mijn mening volledig veranderd. De personal trainers hebben me geholpen om mijn zelfvertrouwen te vergroten en mijn houding te verbeteren. Ze hebben me geleerd om plezier te hebben tijdens het sporten en ik merk echt het verschil in mijn kracht en uithoudingsvermogen. Ik ben zo dankbaar voor de geweldige ondersteuning die ik hier krijg!"
Lisa
"Ik ben zo blij dat ik Fit Factory Borgerswold heb ontdekt! De personal training heeft me echt geholpen om mijn doelen te bereiken. De trainers zijn zeer professioneel en motiverend. Ze hebben me geleerd om op de juiste manier te trainen en mijn voedingsgewoonten te veranderen. Ik voel me sterker, gezonder en energieker dan ooit tevoren. Bedankt, Fit Factory Borgerswold!"
Sarah
"Fit Factory Borgerswold heeft me geholpen om sport weer in mijn leven in te blazen. De variatie in de workouts en de uitstekende begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik gemotiveerd blijf en steeds nieuwe doelen kan stellen. Het is geweldig om deel uit te maken van een hechte community. van gelijkgestemde mensen die elkaar aanmoedigen en inspireren. Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel Fit Factory Borgerswold voor mij heeft betekent!
Thomas

Is nog niet alles duidelijk? Bekijk onze veelgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden voor Personal Training?

Het aanmelden voor Personal Training is eenvoudig! Als je interesse hebt, klik dan op de "Deze wil ik" button op onze tarieven pagina of stuur een e-mail naar info@fitfactoryborgerswold.nl. Vul vervolgens het formulier in met je gegevens, zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvend intake gesprek in te plannen.


Hoe kan ik me aanmelden voor groepslessen bij Fit Factory Borgerswold?

1. Ga naar onze website en navigeer naar de knop ''gratis proefles''.
2. Vul het aanmeldingsformulier in met je persoonlijke gegevens, zoals je naam, contactgegevens en eventuele andere vereiste informatie.
3. Controleer alle ingevulde gegevens zorgvuldig en bevestig je aanmelding.

Let op: Nadat je je hebt aangemeld via onze website, ontvang je een uitnodiging per e-mail om onze app te downloaden. Via de app kun je je vervolgens aanmelden voor de geselecteerde groepsles(sen).


Wat is de duur van de overeenkomst?

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is bijvoorbeeld per maand opzegbaar, een halfjaar abonnement per halfjaar etc. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).


Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een halfjaar- of jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.


© 2024 Fit Factory Borgerswold
Met   gemaakt door
Algemene Voorwaarden | © 2024 Fit Factory Borgerswold | Met   gemaakt door WOUTR