Werk aan je gezondheid in de buitenlucht!

Welkom bij Fit Factory Borgerswold, De outdoor gym met persoonlijke aandacht en professionele begeleiding in Veendam!

GROEPS
TRAINING

Klik voor meer informatie

PERSONAL
TRAINING

Klik voor meer informatie

Sporten met onze zekerheden

01
Veel verschillende disciplines
02
All-in sporten, dus geen extra kosten!
03
Toegankelijk voor iedereen, ongeacht je niveau
04
Lekker in de buitenlucht
05
Trainers die je ontvangen met een glimlach

Wat onze leden van ons vinden?

Daar heb je meteen onze belangrijkste factor te pakken.. LEDEN

Onze leden zijn onze helden en maken Fit Factory Borgerswold de fijne plek waar iedereen graag naar toe komt. Jij bent uiteraard ook van harte welkom bij ons Outdoor Sportcentrum!

We verzamelen heel graag reviews van onze leden, om zelf te weten of we het goed doen, maar ook om jou te overtuigen dat Fit Factory Borgerswold echt het fijnste Outdoor Sportcentrum is in Veendam!

Marloes

Sporten bij Fit Factory kan op elk niveau en is voor iedereen uitdagend. De trainingen zijn gevarieerd en plezier staat voorop!

Maaike

Ik ben nooit gemotiveerd geweest om te sporten. Tot dat ik bij fit Factory kwam. je kan op elk niveau mee doen! Het is er altijd gezellig en ze helpen je heel goed met je doelen bereiken!

Mick

100 punten voor Fit Factory!De trainingen zijn uitdagend en gevarieerd. Tevens proberen de trainers altijd het maximale uit je te halen. Dit met een professioneel oog voor de juiste techniek.

Benieuwd naar onze trainers?

ONS TEAM

Erik Post

Erik weet zelf als geen ander hoe zwaar je het kan hebben op de fiets. Als ervaringsdeskundige brengt hij dit gevoel dan ook al te graag aan je over. Altijd onder begeleiding van topmuziek.

Spinning
Erik Post
ONS TEAM

Wilfred van Holst

In zijn carriere als atleet heeft hij geleerd hoe je je doel moet behalen, en je eigen succes moet creëren. Ga jij samen met hem op zoek naar je succesmomenten!?

Circuit|Personal Trainer|Hardlopen
Wilfred van Holst
ONS TEAM

Jan Stuursma

Jan zorgt er altijd voor dat je net even dat tandje verder gaat dan je eigenlijk had gewild.. Gegarandeerd een voldaan gevoel dus als je bij hem aan het trainen bent geweest!

Circuit|Personal Trainer|Hardlopen|Spinning
Jan Stuursma
ONS TEAM

Michael Hofman

Michael weet door zijn opleidingen de juiste oefeningen toe te passen. Dit laat hij zowel in zijn PT's als boks-lessen goed zien!

Bootcamp|Personal Trainer|Boksen
Michael Hofman
ONS TEAM

Serge Doddema

Serge zorgt er in zowel de groepslessen als z'n Personal Training voor dat je stuk gaat. Geen uitdaging is Serge te gaan. Samen stuk gaan is de enige optie!

Circuit|Personal Trainer|Boksen
Serge Doddema
ONS TEAM

Derk Alkema

Derk verzorgt op woensdag de bokstraining. Zijn motivatie om training te geven is dat mensen hem energie geven, zekerder te voelen en met een voldaan gevoel weer naar huis te gaan.

Boksen
Derk Alkema
ONS TEAM

Jeroen Keizer

In één uur plezier maken en het maximale uit jezelf halen, de combinatie van Jeroen tijdens spinning! Je kan vaak meer dan je denkt!

Spinning
Jeroen Keizer
ONS TEAM

Jan Leeuwis

Jan verzorgt op donderdag de bootcamp op de atletiekbaan. Pittige oefeningen en een rondje op de atletiekbaan is het perfecte plaatje voor Jan.

Bootcamp
Jan Leeuwis
ONS TEAM

Marian Slim

Marian is gediplomeerd hardloop trainster en heeft een cursus sport en voeding afgerond. Haar doel is om mensen te leren hardlopen vanaf het allereerste begin tot het uiteindelijke doel, 5 of meer kilometers.

Hardlopen
Marian Slim
ONS TEAM

Wim Meems

Op maandag en woensdag kun je Wim op onze survivalrunrunbanen vinden waar hij koud, nat & vies wordt. Overigens doet ie dat altijd vol trots in z'n T-shirt. Weer of geen weer...

Survivalrun
Wim Meems
ONS TEAM

Eddy van Delden

Eddy geeft al geruime tijd spinning, zijn motto: met enthousiasme en gedrevenheid een stuk plezier en trainings opbouw over te brengen in de groep, kortom een uurtje knallen!!

Spinning
Eddy van Delden
ONS TEAM

Wouter Bult

Uit eigen ervaring weet hij altijd goed het randje op te zoeken, of het nou over conditie of kracht gaat. Volledig stuk gaan is een zekerheidje bij de trainingen van Wouter!

Bootcamp|Circuit
Wouter Bult
ONS TEAM

Joeval Benjamins

Joeval zijn (loop)trainerschap is een uit de hand gelopen hobby als sportfysiotherapeut en eHealth ondernemer. Blessurepreventie, passie en plezier staan bij hem voorop!

Hardlopen
Joeval Benjamins
Belangrijke zaken
© 2023 Fit Factory Borgerswold
Met   gemaakt door
Algemene Voorwaarden | © 2023 Fit Factory Borgerswold | Met   gemaakt door WOUTR