Wat zijn jouw goede voornemens voor het jaar 2021? Wil jij komend jaar een mooier gewicht? Dan zijn wij er voor jou! Wij gaan samen de strijd aan tegen de kilo’s, waar het in 12 maanden tijd draait om commitment zodat we samen het streefgewicht gaan bereiken!

website-foto-1

Je gaat twee keer per week trainen met een personal trainer en elke zaterdag ochtend zal er een groepsles zijn met alle deelnemers van het programma. We zullen komend jaar niet alleen focussen op het sporten, we zullen je ook adviseren omtrent voeding en er zullen voedingsworkshops aangeboden worden. Wil je meer en actieve begeleiding omtrent je voeding, dan gaan we samen op zoek naar een voedingsdeskundige die jou hierin kan helpen (dit is niet bij de prijs inbegrepen). Verder zullen we ook werken aan zelfvertrouwen en doordat we  in groepsverband te werk gaan zal er ook een stukje samenwerking aanbod komen. We zullen namelijk met zijn allen hetzelfde doel hebben komend jaar.

We gaan van start per 27 februari met een eerste kennismakingsbijeenkomst, en vanaf 1 maart beginnen we met Personal Training.

Ben jij geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact op via: info@fitfactoryborgerswold.nl of de Contactpagina