Beginnen met hardlopen in Veendam? 3 beginnerstips voor een motivatieboost

Is jouw goede voornemen om ook (weer) te beginnen met sporten? Lekker bezig! Na alle oliebollen en champagne is het begrijpelijk dat je de gezonde koers op wilt. Bij Fit Factory Borgerswold weten ze dit als geen ander. Veel mensen kregen in januari interesse in hardlopen en hebben zich aangesloten bij onze enthousiaste sporters. Maar waar begin je en hoe blijf je gemotiveerd? Fit Factory Borgerswold zet het voor je op een rijtje.

1. Ritme

Wanneer komt het jou het beste uit om te sporten? Met een juist (sport)ritme boek je echt resultaat en houd je het vol. Met ons schema van ’s ochtends tot ’s avonds kies jij het gewenste moment. Probeer dit wekelijks te herhalen en neem de tijd om langzaam op te bouwen. Zodra je eenmaal gewend bent aan het ritme, is de kans heel groot dat je zélfs met dit koude weer gaat sporten. Brrr!

2. Goede hardloopschoenen

Ga naar een speciaalzaak om goede hardloopschoenen aan te schaffen. Zo voorkom je blessures en ga je gelijk als een speer! Onze trainers geven jou ook hardloopbegeleiding en tips om jouw persoonlijke doelen te behalen.
hardlopen-in-veendam

3. Trainen in groepsverband

Het voordeel van een groepsles is dat je elkaar motiveert. Je haalt het maximale uit je training en je haakt niet snel af. Bij Fit Factory Borgerswold zijn onlangs enthousiaste groepen starters begonnen met hardlopen. Een aantal van deze mensen is het zelfs gelukt om voor die oh-zo gedroomde 10 kilometer te gaan. Zo zie je maar dat iedereen kan hardlopen in Veendam; ook jij!

Mogelijkheden hardlopen in Veendam

Wil je letterlijk stappen gaan maken in het hardlopen en jouw techniek verbeteren? Bij Fit Factory bieden we verschillende opties aan. Denk aan groepslessen maar ook personal training. Gezelligheid en sportiviteit is bij ons de perfecte combinatie.

Voordelen sporten bij Fit Factory Borgerswold

✅ Je traint lekker in de buitenlucht. Uit onderzoek blijkt dat je van sporten in de buitenlucht creatiever en het vermindert stress.
✅ Moeite om te beginnen en je draai te vinden in het sporten? Fit Factory Borgerswold is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je niveau.
✅ Goede tarieven en onbeperkt aantal groepslessen. Bij elke les word je begeleid door één van onze gemotiveerde trainers. We leren jou de basistechnieken en hoe je blessurevrij kunt trainen. Ook belangrijk!
✅ Weet je niet welke sport je nu echt leuk vindt? Bij Fit Factory Borgerswold is er keuze uit spinning, hardlopen, survival en nog veel meer. Boek een gratis proefles en wacht niet langer met aanmelden
© 2024 Fit Factory Borgerswold
Met   gemaakt door
Algemene Voorwaarden | © 2024 Fit Factory Borgerswold | Met   gemaakt door WOUTR