Personal Training

Personal Training

Altijd en overal persoonlijk contact met je eigen trainer

Trainingsschema

Samen met jou maken we een trainingsschema die bij jou past
Met Fit Factory Borgerswold is Personal Training dé manier geworden om je doelen te behalen. Samen maak je je sterk voor je doel, en gaan we tot het uiterste om boven jezelf uit te stijgen.

Op basis van ons op maat gemaakte plan helpt je personal trainer je een gezonde en vooral bewuste lifestyle te hanteren in je dagelijks leven. Daarin zullen sommige oude gewoontes moeten worden doorbroken om een gewenste verandering te realiseren. Wij streven naar een langdurige en houdbare verbetering van je levensstijl.

Veel personal trainers kunnen je, naast alles op het gebied van voeding en beweging, ook helpen met blessures, pijnklachten en mobiliteit. Daarnaast is een personal trainer niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon en bron van inspiratie en motivatie. Het gaat er uiteindelijk om dat je de beste versie van jezelf wordt!

Nog niet overtuigd? Lees dan eens de ervaringen van onze leden.

Je doel samen met je personal trainer behalen, en zelfs boven jezelf uitstijgen

Wat kan ik verwachten als ik personal training bij jullie volg?

Personal training is een 1 op 1 training met een van onze personal trainers. Tijdens personal training heb je een coach die je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam.

We zullen starten met het bepalen op welke niveau je zit. Hiervoor zullen we samen een afspraak plannen. Ook zullen we altijd tussentijds meten om er zeker van te zijn dat we samen je doelen behalen.

Voor €27,50 per half uur kunnen we al werken aan je doelen. Dit doe je bij een van onze gemotiveerde personal trainers.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Michael Hofman

Channa van Seters

Jan Stuursma

Yannick Karstens

Wilfred van Holst

Nicole Wierenga

© 2022 Fit Factory Borgerswold
Met   gemaakt door
Algemene Voorwaarden | © 2022 Fit Factory Borgerswold | Met   gemaakt door WOUTR