Hulp nodig bij voeding?

Hallo,

Jullie kennen mij natuurlijk al. Voor hen die mij niet kennen. Mijn naam is Yannick Karstens, personal trainer, groepsles instructeur en voedingscoach. Met dat laatste gaan wij vanaf nu aan de slag binnen fit factory.

Ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om aankomen en afvallen. Ook kan ik je helpen bij spieropbouw.

In het traject van 12 weken waarin je intensief wordt begeleid en gecoacht gaan we samen aan de slag met jou lichamelijke doelstelling. Is het afvallen of aankomen? Ik ga je helpen met jouw doel.

In dit traject ga ik je alle ins en outs leren over voeding en ga ik je volledig begeleiden in het traject. Ik ga voeding schema’s voor je maken en je elke maand wegen en meten om de vooruitgang te kunnen bijhouden en daar waar nodig aanpassingen te maken. Daarnaast is het goed voor jullie om te weten dat het niet gaat om een dieet van 12 weken. Het is een leer proces waarin ik je ga leren een leefstijl aan te nemen waarin je jouw doel kan onderhouden.

Voor alle informatie over voeding, klik hier

© 2022 Fit Factory Borgerswold
Met   gemaakt door
Algemene Voorwaarden | © 2022 Fit Factory Borgerswold | Met   gemaakt door WOUTR