Jan Stuursma

PT | Bootcamp | Outdoor Spinning | Circuit

Jan verzorgt Personal Training, Bootcamp, Outdoor Spinning en Circuit-training. Met zijn achtergrond als fysiotherapeut weet hij jou op een verantwoorde manier te trainen.

Wouter Bult

Circuit | Bootcamp

Wouter verzorgt de circuit-training op vrijdagavond en de bootcamp op maandagavond. Gezelligheid en een voldaan gevoel staan bij Wouter voorop.

Channa van Seters

Running

Channa verzorgt de hardlooptrainingen. Met haar ervaring als atletiektrainster staan progressie en plezier voorop.

Erik Post

Outdoor Spinning

Erik verzorgt de outdoor spinning-les op maandag. Erik zal er altijd voor zorgen dat je tot het uiterste gaat, en misschien wel zelfs een stap verder.

Sanne Aitink

Mom2B | Back@IT | Circuit

Sanne verzorgt de Mom2B & Back@IT trainingen. Met haar ervaringen rond de zwangerschap van Robin (1) zal ze je perfect begeleiden.

Eddy Van Delden

Outdoor Spinning

Eddy verzorgt de outdoor spinning op de dinsdagavond. Bij de trainingen van Eddy is er altijd een perfecte balans van kracht & duur

Wim Meems

Survival

Wim is onze survival-instructeur. Op maandag en woensdag kun je Wim dus in het survivalbos vinden waar hij koud, nat & vies wordt.

Jan Leeuwis

Bootcamp

Jan verzorgt op donderdag de bootcamp op de atletiekbaan. Pittige oefeningen en een rondje op de atletiekbaan is het perfecte plaatje voor Jan.

Marian Slim

Running

Marian verzorgt de hardlooptrainingen. Met haar ervaring bij de atletiekvereniging weet ze elke training tot een fijne training te maken.

Outdoor Spinning

Jeroen verzorgt de outdoor spinning op de donderdagavond. Als fietsenmaker van de spinningfietsen haalt hij het uiterste in het materiaal en in jou naar boven!